9 juli, 2016

Behandlingar och tjänster

Sittning / konsultation

Namnet “sittning” är lite lustigt men det handlar alltså om att sitta ner tillsammans med ett medium och få kontakt med andevärlden. Konsultation är kanske ett bättre ord. Många har redan prövat på en eller flera sittningar och har därmed en förväntan med sig om vad som ska ske. Jag är därför mycket noga med att alltid först berätta om min roll som medium – nämligen att förmedla. Jag styr inte händelseförloppet eller vem som ska komma i andevärlden.

Min erfarenhet är att andevärlden kommer med budskap som är viktiga. Råd, vägledning, uppmaningar och rena kärleksbudskap. Det kan också vara sådant som inte blev gjort eller inte blev sagt högt i jordelivet – som att be om ursäkt för tillkortakommanden. Även andar behöver förlåtelse för att komma vidare i sina liv.

De sittningar jag utför syftar inte till att hitta försvunna föremål, det är ett område jag bara har begränsad erfarenhet av. Det går heller inte att ”beställa” en viss ande eller upplysning. Jag behöver inga upplysningar om dig i förväg utan förmedlar bara vad andevärlden vill berätta. Jag arbetar inte i trans, det vill säga låter en ande komma in i kroppen. En sittning har karaktären av ett vanligt samtal, med den skillnaden att jag förmedlar budskap som jag får sänt till mig.

En sittning brukar ta ca en timme beroende på vad som händer och hur mycket tid som finns tillgängligt. Sittning sker genom att man möts, eller via telefon (som faktiskt fungerar lika bra).

Jag erbjuder en timmes konsultation där priset är 1100 kronor inkl moms oavsett det gäller personligt möte eller via telefon. Vissa vill ha en kortare sittning på 30 minuter som kostar 700 kr inkl moms för samma tjänst.

Åldersgränsen är 18 år, 16 år om målsman finns med och tillåter sittningen. Viktigt är att du håller den ankomsttid som vi kommit överens om, annars blir det väntetid för den person som eventuellt är inbokad efter dig.

Healing

Tjänsten startar med att jag som medium kopplar upp till mitt hjälpande team via meditation och frågar då om jag kan få användas som en neutral healingkanal åt klienten. Då ska klienten sitta bekvämt, gärna på en stol, och jag tar mina händer runt klienten. Oftast blir jag som medium ledd ”på rätt väg” var healingen behövs. Jag behöver inte ta på klienten utan håller mina händer en bit ifrån kroppen.

Klienten kan känna stickningar, värme/kyla, lugn eller till och med upprymdhet. Vissa berättar att de liksom tillfälligt tappar kontakten med delar av kroppen.

Jag som medium har ingen aning om vad som ska healas, heller ingen påverkan på förloppet. Målet är att vara neutral, en kanal för andlig healingenergi.

Resultatet av healing är oftast ett bättre välbefinnande och lugn. Att utlova förbättringar hos sjuka människor går inte men jag har till exempel haft personer med reumatism som känts sig väsentligt bättre efter healing. Effekten av healing är personlig och varierar mycket.

En healing tar cirka 30 minuter och kostar 700 kronor inkl moms.

Åldersgränsen är 18 år, 16 år om målsman finns med och tillåter healing.

Utbildning

Jag håller löpande utbildningar i Intuition och Mediumskap där den enskilde i form av meditation och övningar ökar sin intuitiva förmåga. Dessa kurser brukar vara uppskattade.

På efterfrågan kommer jag under våren 2020 att hålla utbildning även i regression .

Maila mig vid intresse. Info om aktuella kursdatum visas på Senzafines Facebook sida.